Κατανοούμε την αγωνία του κυρίου Καρασμάνη για την εκλογή του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές .Ωστόσο  ο κύριος Καρασμάνης κάνει ένα μεγάλο λάθος χάνοντας το πειστήριο του ηθικού και τίμιου.

 Χρησιμοποιώντας την γνωστή μέθοδο παραποίησης των γεγονότων, βομβαρδίζει με ανακοινώσεις τα ΜΜΕ και τον ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό την αποδόμηση του κυβερνητικού έργου του Σύριζα ως προς τον πρωτογενή τομέα καθώς και του ΕΛ.Γ.Α. και προσπαθεί να υφαρπάξει εκ της πλαγίας οδού, την ψήφο των αγροτών και να φανεί έτσι αρεστός στο κόμμα του, την Ν.Δ.

Αυτή όμως η εκλογή  θα πρέπει να στηρίζεται στη προσωπική προσπάθεια του καθενός και στις πολιτικές προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπούν και όχι στη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων για τους δημόσιους φορείς που προκαλούν φόβο στους αγρότες και προσβάλλουν το προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α..

Ακόμα και αν η πολιτική του εκάστοτε κόμματος προωθεί την αποδιοργάνωση και εντέλει το ξεπούλημα δημοσίων δομών θα πρέπει η αντιπαράθεση να γίνεται με αληθινά στοιχεία  τεκμηριωμένα έτσι ώστε ο κόσμος να ξέρει τι γίνεται και να μην μπερδεύεται με φανταστικές ερμηνείες και γεγονότα.

Προφανώς ο κ. Καρασμάνης δεν μπορεί να κατανοήσει ότι για πρώτη φορά το ελληνικό δημόσιο λειτουργεί σωστά ακόμα και στην προεκλογική περίοδο.

Μάλιστα εξέδωσε τρισέλιδη ανακοίνωση καταφεύγοντας  για μια ακόμα φορά σε παραπλανητικές πληροφορίες χωρίς  καν να τις τεκμηριώνει  με σκοπό την κατασυκοφάντηση και την καταστροφολογία για τον ΕΛ.Γ.Α. και τους εργαζομένους.

Απάντηση σε όσα λέει, είναι η εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στον ΕΛ.Γ.Α. και η άμεση ανταπόκριση του οργανισμού στις υποχρεώσεις του.

 

Ο Πρόεδρος

Θεοφάνης  Κουρεμπές